KIPPI VKO 51

Maanantai 19.12
Salami-juustokeitto (L,G) 7,40
Lemon-currybroileri (L,G) 8,80
Possunfilettä kermakastikkeessa (L,G) 8,80
Jälkiruokana: Mariannerahka (L,G)

Tiistai  20.12
Sei-katkarapukeitto (L,G) 7,40
Broilerpyörykät (L,G) 8,80
Jauhelihapihvit, sipulikastike (L,G) 8,80
Jälkiruokana: Mangokiisseli (L,G)

Keskiviikko 21.12
Lihakeitto (L,G) 7,90
Pizza buffet 9,60

Torstai 22.12
Hernekeitto (L,G) 7,40
Wallenbergin kalapihvi, kermaviilikastike 8,80
Karjalanpaisti  (L,G) 8,80

Perjantai 23.12
Savuporokeitto (L,G) 7,40
Feta-pinaattikala 8,80
Hawaijinleike, majoneesikastike (L,G) 8,80
Jälkiruokana: Vaniljakiisseli (G)